Handelsvilkår

Vi er e-mærket webshop og vi giver dig altid de sikreste og bedste vilkår for din handel.


1. BESTILLING

Du kan købe dine varer hos DanBaby.dk på følgende måder:

1. Via Webshoppen.
2. Ved personlig henvendelse i showroom Grydhøjparken 9 H, 8381 Tilst (her gælder købeloven for butikskøb).
3. Via e-mail (info@danbaby.dk)
4. Via telefon (+45 50 15 20 20)

Du bestiller varer via web-shoppen ved at lægge varen i indkøbskurven og "gå til kassen". Her skal du vælge betalings- og fragtmetode, indtaste personlige data samt godkende alle handelsvilkår. Hvis du taster/vælger forkert på et tidspunkt kan du altid trykke på Tilbage-knappen og rette det.

Alle aftaler indgås på dansk.

Alle bestillinger som skal sendes direkte til din adresse tillægges porto på kr. 75,-, kr. 59,- til din arbejdsplads (erhvervsadresse) eller afhentes med GLS hent-selv i pakkeshop og tillægges kr. 49,00. Bestillinger over kr. 299,- sendes PORTOFRIT i Danmark. Minimumsbestilling pr. ordre er kr. 200,-. Bestillinger på under kr. 200,- tillægges et gebyr på kr. 50,-. Alle priser er dagspriser og inkl. 25 % moms, alle danske afgifter og told m.m. DanBaby.dk's ordresystem sender dig en ordrebekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem DanBaby.dk og dig. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet.

Som kunde kan du på www.danbaby.dk logge ind under Ordrestatus og se tidligere ordrebekræftelser samt status for igangværende bestillinger.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på DanBaby.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.


2. BETALING

American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCBMaestroPayPalVisaVisa Electron

Betaling kan enten ske med Dankort eller VISA/Dankort eller kreditkort (Mastercard, American Express, PayPal og alle udenlandske kreditkort tillægges min. 1,50% i gebyr) m.fl. Varer bestilt til afhentning fra vores showroom i Tilst betales forud for afhentningen. Du kan også indbetale ved bankoverførsel til vores konto NORDEA 2671 6278 385 912. Ved overførsel fra udlandet anvendes BIC/SWIFT NDEADKKK IBAN NR.: DK9820006278385912. Skriv venligst dit fulde navn eller bestillingsnummer om reference på din overførsel. Vi sender udstyret så snart din betaling er modtaget på vores konto.

Du kan også bestille babyudstyr online til senere levering / afhentning mod depositum.

Betales med Dankort eller kreditkort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en NET-butik, der benytter SSL (secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med dit VISA/Dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken DanBaby.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet trækkes først når din ordre afsendes fra DanBaby.dk, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs i øvrigt mere om sikkerhed og adfærd på nettet her: http://www.forbrugersikkerhed.dk/


3. LEVERING

Varerne leveres direkte på din adresse (hele Norden) og med 1-5 dages levering dog dag-til-dag levering for de fleste bestillingers vedkommende i Danmark.

Leveringstiden er regnet fra vi har modtaget og bekræftet din bestilling.

DanBaby.dk benytter hovedsagelig GLS som fragtpartner i hele Norden

GLS er uden tvivl den bedste og sikreste måde at modtage dine NET-bestillinger på.

Alle bestillinger tillægges et fragttillæg på kr. 75,- eller kr. 49,- m. GLS hent-selv i pakkeshop, alternativt kr. 59,- til din arbejdsplads (erhvervsadresse). Bestillinger over kr. 299,- leveres PORTOFRIT i Danmark til GLS pakkeshop.

Vi opkræver ingen øvrige gebyrer eller andet i forbindelse med ekspedition af dine bestillinger over kr. 200,-

Bestillinger under kr. 200,- tillægges et ekstra gebyr på kr. 50,-.

Når din pakke(r) sendes med GLS kan du følge den fra afsendelse til levering ved blot at taste det oplyste pakkenummer på:

http://www.gls.dk


4. FORTRYDELSESRET

DER ER 30 DAGES FORTRYDELSESRET (DOG KUN 14 DAGES I BRUGTAGNINGSRET) OG BYTTERET PÅ ALLE VARER, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DU MODTOG DEN I. BEMÆRK, AT DU IKKE MÅ TAGE VAREN I BRUG OG DEREFTER FORVENTE AT KUNNE RETURNERE DEN. DU HAR SOM REGEL LOV TIL AT UNDERSØGE VAREN, OG EVT. AFPRØVE DEN, SÅFREMT DET IKKE FORRINGER VARENS VÆRDI (VARENS EVENTUELLE SALGSEMBALLAGE ER EN DEL AF VÆRDIEN). DVS. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART, AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

VIGTIGT! Varer som er taget i brug og fortrydes skal returneres indenfor 14 dage som nævnt ovenfor.


HVIS DU HAR KØBT VARER VIA NET-BUTIKKEN HOS OS, HAR DU RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU KAN ENTEN NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN (VAREN SENDES RETUR TIL DANBABY.DK UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG SOM KUNDE) ELLER DU KAN GIVE FREMMØDE I VORES SHOWROOM I TILST OG DER RETURNERE VAREN OG DERVED FORTRYDE KØBET ELLER DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 30 DAGE EFTER, DU HAR MODTAGET DEN. RETURNERING ELLER FREMMØDE SKAL SKE TIL FØLGENDE ADRESSE:


DANBABY.DK
GRYDHØJPARKEN 9 F
8381 TILST
"FORTRYDELSESKØB"
E-MAIL: INFO@DANBABY.DK


BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

1) har modtaget din vare

2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du altid få tilsendt en mail når vi modtager varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse. 

Returnering i forbindelse med fortrydelseskøb sker altid for din regning og risiko. D.v.s. at fragten retur til os betales af dig og du har risikoen for pakken og at den er forsvarligt pakket ind, helt indtil den er os i hænde.


VIGTIGT! Visse produkter f.eks. større møbler og store vogne kan være dyre at returnere i forbindelse med fortrydelseskøb (op til ca. kr. 500,-).

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


5. REKLAMATIONSRET

På alle varer ydes der TO ÅRS REKLAMATIONSRET i.h.t. købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles DanBaby.dk inden for rimelig tid. Hvis der reklameres inden to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager som findes berettigede afholder DanBaby.dk returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes al henvendelse rettet til:
DanBaby.dk
Grydhøjparken 9 F
8381 Tilst
"REKLAMATION"

Tlf.: +45 50 15 20 20
E-mail.: info@danbaby.dk

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Vi beder dig ligeledes medsende vores reklamationsformular i udfyldt stand.


Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi modtager varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation. 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.


6. PERSONDATA-POLITIK

Når du skal bestille varer hos DanBaby.dk, skal du oplyse os dit navn, adresse, e-mail og tlf., så vi kan sende dine varer direkte til dig. Personoplysningerne registreres hos DanBaby.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vores medarbejdere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til DanBaby.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos DanBaby.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DanBaby.dk via e-mail: info@danbaby.dk.

6.1. Cookies
En Cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en Cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En Cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En Cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en Cookie, eller du kan vælge at slå Cookies helt fra. Det eneste disse Cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan Cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "sessioncookies". De holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "SessionCookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type Cookie som kaldes "permanent Cookie" og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "permanent Cookie" er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På DanBaby.dk anvendes Cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Vi anvender i samarbejde med GOOGLE Cookies i forbindelse med Analytics.

Du har altid mulighed for at slette Cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes Cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet Cookies 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores brug og anvendelse af Cookies er du velkommen til at kontakte os på info@danbaby.dk.


6.2. Logstatistik
Logstatistik bruges på DanBaby.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Logstatistik anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


7. FORBEHOLD

DER TAGES FORBEHOLD FOR TASTEFEJL, PRISÆNDRINGER, UDSOLGTE VARER SAMT FAKTORER UDEN FOR VORES KONTROL. 


DanBaby.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.


Velkommen hos DanBaby.dk

DanBaby.dk - Grydhøjparken 9 F - 9H - True - 8381 Tilst v. Århus - Telefon +45 50 15 20 20 - E-mail info@danbaby.dk - CVR 35407634
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCBMobilePay OnlinePayPalViaBillVisaVisa Electron

Tusind tak !

Varen er nu lagt i din indkøbskurv

Klik her for vores mobilside