Vi har ALTID et godt TILBUD til dig ! - Kontakt os ved køb af flere eller større ting og få en specielt god pris - Showroomet i Tilst v. Århus er åben alle hverdage 10:00-18:00 og lørdag fra 10:00 - 15:00 - Kik forbi og gør en god handel !
American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCBMaestroPayPalVisaVisa Electron
Gå til forsiden
Skip Navigation Links

Vejledninger

AUTOSTOLE

At blive forældre for første gang er en stor oplevelse, men samtidig betyder det også ansvar for et lille nyt menneske. BRITAX hjælper dig med at rejse sikkert og trygt med dit barn. Alle BRITAX barnestole undergår omfattende tests med verdens mest avancerede teknik.

Det kan være vanskeligt at vælge den rigtige barnestol, som passer både til dit barn og til bilen, men BRITAX har gjort det lettere med Fitfinder. Udfyld skemaet med oplysninger om din bil og dit barns vægt, og Fitfinder vil foreslå den BRITAX-barneautostol, der bedst opfylder dine behov. Du kan også kontakte os for information herom.

Design og komfort spiller også en vigtig rolle hos BRITAX fordi nutidens forældre ikke alene er bevidste om sikkerhed men også om mode.

Derfor introducerer BRITAX løbende nye betræk til autostolene.

Ingen bekymrer sig så meget om dit barns sikkerhed som du selv gør, men køber du en BRITAX stol er du garateret den bedste beskyttelse af dit barn, du overhovedet kan ønske.

Download hele Britax´s katalog 2006 som pdf.fil KLIK HER!


Når der skal vælges autostol er det vigtigt, at overveje dine ønkser, behovet og krav til udstyret.

Autostolen er et sikkerhedsprodukt og det kræver derfor ofte nøje overvejelser omrking installation, godkendelser og funktioner m.m.

Hos TøjBamsen.dk fører vi et bredt program af autostole i forskellige kvaliteter og priser.

Vi anbefaler dig, at ringe til os for vejledning eller simplethen tage både barn og bil med for så finder vi helt sikkert den rigtige stol.

Vi matcher vi til enhver tid andre forhandlers priser på BRITAX og MOTHERS CHOICE produkter så længe der ikke er tale om special tilbud i forbindelse fødselsdag, jubilæum o.l. eller restpartier og ophørsudsalg o.l.

Du skal blot dokumenterer den anden udbyders pris for os inden du køber.BARNE-/KOMBIVOGNE

Smukke og moderne barne- og kombivogne i flot kvalitet og med høj sikkerhed.

Hos TRILLE sættes sikkerhed og kvalitet i højsæde.
Heldigvis er nutidens sikkerhedskrav til barne- og kombivogne strenge og det er langt fra alle mærker, der får det blå stempel, når de bliver testet af myndighederne.

En TRILLE barne-/kombivogn lever op til alle danske sikkerhedskrav, og der lægges mange kræfter i udviklingen af såvel praktiske som sikkerhedsmæssige detaljer. At du samtidig får en smuk og komfortabel vogn, er bare et ekstra bidrag til den daglige "køreglæde".

I TRILLE programmet finder du både den enkelte, den klassiske stil og den mere trendy linie, hvor farver og textiler er nøje tilpasset tidens tendenser. Hos TRILLE er der altid noget for enhver smag, men der er kun én kvalitet - nemlig den bedste!

Alle barnevogne og startpakker kan reserveres til termin mod betaling af depositum.

Når du køber en TRILLE barnevogne-/kombivogn hos TøjBamsen.dk medfølger der altid 2 gratis serviceeftersyn indenfor den 2-årige garantiperiode.

Herudover matcher vi til enhver tid andre forhandlers priser på TRILLE produkter så længe der ikke er tale om special tilbud i forbindelse fødselsdag, jubilæum o.l. eller restpartier og ophørsudsalg o.l. Du skal blot dokumentere den anden udbyders pris for os inden du køberCAUSE LEGETØJ

Kvalitet
Alle CAUSE legetøjsprodukter bliver som standard kontrolleret både under produktion og efter ankomst til forretningerne i Europa.

Legeværdi
CAUSE' formål er bl.a. at give baby og barn legeværdi til deres hænder, hjerne og sjæl. Børn har allerede fra fødslen de vigtigste ingredienser for at kunne lege - navnligt fantasi og kreativitet. CAUSE legetøj er fremstillet til at stimulere barnets fantasi og give børnene mulighed for at udvikle deres færdigheder.

Sikkerhed
Livet involverer risiko. Leg helt uden risiko forbereder ikke dit barn på fremtiden. Risikoen skal dog tilpasses det individuelle alderstrin.

Ønsker man en høj grad af sikkerhed omkring børns leg kræver dette indblanding fra eksperter, idet mange spørgsmål om sikkerhed ved legetøj kun kan afgøres ved grundig test i laboratorier.

CAUSE tester alt og bruger resultaterne og erfarringen i udviklingen af legetøjet.

Ansvar
CAUSE fremstiller legetøj til børn som leger, som lærer, som går i skole og som alle bør gives muligheder.
Hver dag er 250 millioner børn i verden er nødsaget til at arbejde for at kunne overleve.

Er det ikke en god ide at gøre to verdener af børn glade med et produkt?

Uddannelse er vejen ud af børnearbejde og ud af en verden uden muligheder. Mindst 50 % af fortjensten på salg af CAUSE legetøj går til opbygning af skoler og velfærdsprojekter i tredjeverdenslande.


MOTHER NATURE

Smukke naturprodukter fra MOTHER NATURE MOTHER NATURE's koncept er at designe og producere eksklusivt og unikt babytilbehør i naturmaterialer - primært hør - men også bomuld og dun. MOTHER NATURE ejes og drives af jordemoder Pia Hern som selv designer og udvikler MOTHER NATURE's produkter.

Både mor og barns komfort og sundhed står i højsædet når der udvikles nye produkter. Kvaliteten har højeste prioritet hos MOTHER NATURE, der anvendes fx. kun hør af den fineste kvalitet og der bruges ingen syntetiske stoffer. Mother Nature har egen systue for at sikre den håndlavede kvalitet der ligeledes er en del af MOTHER NATURE's varemærke.

Designet er enkelt, funktionelt og skandinavisk med et strejf af gamle dage.

Hør indgår som en væsentlig del af MOTHER NATURE's sortiment og det skyldes de fantastiske egenskaber hør besidder. Hør er både slidstærkt og smudsafvisende, hvilket gør det perfekt til babytilbehør og så bliver det kun blødere og blødere jo mere det bliver brugt. Endvidere absorberer det fugt og er varmeledende, hvilket ligeledes er med til at øge komforten.


Hør er blevet anvendt i årtusinder og dets egenskaber og kvaliteter er blevet genopdaget således at hør i dag forbindes med eksklusivitet og luksus. Derfor passer hør godt ind i MOTHER NATURE's design da målet er at skabe velvære og komfort ved at anvende naturlige og eksklusive materialer.


SLYNGER & VIKLER

At bære sit barn i slynge er mere end en praktisk mulighed - det er en form for omsorg mellem de mange praktiske gøremål, i en travl hverdag. I traditionelle samfund har man altid båret børn, medens man arbejdede. Undersøgelser har vist, at disse børn græder mindre, sover roligere og lærer hurtigere. Når du bærer dit barn, er du i tæt kontakt med dit barn og barnets behov. Du lærer at reagere på dit barns signaler og barnet lærer at kunne regne med at blive hørt. Det giver dit barn tilfredshed og en stor selvtillid.

At bære sit barn:
* Giver et roligt og trygt barn - dit barn føler sig tryg i din favn
* Hjælper barnet med at udvikle sin ballancesans
* Fremmer den livsnødvendige og stærke tilknytning mellem dig og dit barn
* Giver dig bevægelsesfrihed
* Giver dit barn en tryg adgang til den verden, der foregår rundt om dit barn
* Dit barn integreres i din dagligdag og dine gøremål, det er en værdifuld del af dit barns udvikling
* At bære dit barn stimulerer produktionen af hormonet oxytocin hos både dig og dit barn. Det virker beroligende, stimulerer mælkeproduktionen, hjælper på fordøjelsen, modvirker stress, styrker immunforsvaret og gør os mere sociale
* Når du bærer dit barn, gør du noget aktivt for at undgå, at dit barn får et skævt kranie og et fladt baghoved af at ligge for meget på ryggen
* Giver dig et godt værktøj til at trøste et ulykkeligt barn. For forældre giver det selvtillid, at man mestrer at få sit barn til at falde til ro
* Har vist sig at hjælpe for tidligt fødte med at stimulere vejrtrækning og vækst. Bevægelse og lyden fra den voksnes hjerte hjælper på modningen af det lille barn. Det er en plejeform, der kaldes kænguro metoden

Hos TøjBamsen.dk fører vi et bredt udvalg af de dansk designede og udviklede slynger og tilbehør fra mamaslife.

DanBaby.dk - Grydhøjparken 9 F - 9H - True - 8381 Tilst v. Århus - Telefon +45 50 15 20 20 - E-mail info@danbaby.dk - CVR 35407634
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCBMaestroPayPalVisaVisa Electron

Tusind tak !

Varen er nu lagt i din indkøbskurv

Klik her for vores mobilside