Bæreseler

En god bæresele kan gøre livet meget nemmere for mange forældre. En af fordelene ved at benytte bæreseler, er at dit barn opnår større tryghed når det mærker din nærvær og ligger trygt i sin bære sele. Dermed får du et mere roligt og stille barn, samtidigt med at du har hænderne fri til andre gøremål. Hos Danbaby finder du flere af de bedste bæreseler, som f.eks. Ergobaby 360 Four Position, der ofte er #1 i bedst i test inden for bæreseler.
Skal bæreselen bruges til et spædbarn, bør du vælge en model som passer til de helt små, som Ergobaby Adapt, der kan tilpasses efter barnets størrelse, eller vælge vores Bundle of Joy modeller, som kommer med ekstra babyindsats.
Desc

8 varer

Vis som Grid Liste
per side
 1. ERGOBABY 360 Bæresele Cool Air Carbon/Grey
  Special Price 1.199,95 kr Normalpris 1.299,95 kr
  ERGOBABY 360 Bæresele Cool Air Carbon/Grey
 2. Ergobaby Adapt Bæresele - Grå
  Special Price 834,95 kr Normalpris 1.049,95 kr
  Ergobaby Adapt Bæresele - Grå
 3. ERGOBABY Performance bæresele 3-20 kg. (Charcoal / Black)
  Special Price 849,95 kr Normalpris 899,95 kr
  ERGOBABY Performance bæresele 3-20 kg. (Charcoal / Black)
 4. ERGOBABY Four Position 360 bæresele 3-15 kg. (Black / Camel)
  Special Price 1.069,95 kr Normalpris 1.199,95 kr
  ERGOBABY Four Position 360 bæresele 3-15 kg. (Black / Camel)
 5. ERGOBABY Original Bundle of Joy bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
  Special Price 1.069,95 kr Normalpris 1.199,95 kr
  ERGOBABY Original Bundle of Joy bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
 6. ERGOBABY Original bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
  Special Price 849,95 kr Normalpris 949,95 kr
  ERGOBABY Original bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
Desc

8 varer

Vis som Grid Liste
per side

Skal du have den bedste bæresele?

Er du en de mange forældre som altid går efter den bedste kvalitet til dit barn? Umiddelbart kan det være svært at sige hvilken er den bedste bære sele, da dette afhænger af flere ting. F.eks. hvad skal den bruges til? Lange gåture med barnet, så er det muligvis en Ergobaby 360 Four Position. Er du meget aktiv ude, med dit barn - så er en Ergobaby Performance måske det bedste valg. Er det blot til brug i hjemmet, så går man ikke helt galt med en Original model. Så hvad der er den bedste bæresele for dig, er måske ikke den bedste for mange andre. Så gå efter den model som er bedst til lige præcis dit behov. Er du i tvivl så evt. læs nogle af de mange test af bæreseler, og se hvilke som ofte er bedst i test.

Skal man vælge en ergonomisk bæresele?

Med mindre du blot skal bruge din bære sele 10 minutter i ny og næ, så vil en ergonomisk model helt klart være at foretrække. Ergonomiske bæreseler har den fordel, at de mindsker belastningen på både dig og dit barn. Ligger et mindre barn i en ikke ergonomisk sele, kommer der ret meget belastning på barnets hofter og ryg, hvilket kan være ubehageligt for barnet. Dit barn bliver også hurtigt tungt at bære på, hvilket kan resultater i ømme skuldre eller ryg. Det er vigtigt at bæreselen fordeler barnets vægt jævnt ud, så du ikke mærker belastningen på samme måde. Derudover skal en ergonomisk model, sikre at dit barn sidder i den rigtige frø position, for at afstresse hofter og ben. En C position med ryggen og god støtte til hoved.
Nu om dage er langt de fleste moderne bæreseler heldigvis ergonomiske, men nogle modeller mere end andre. F.eks. specialisere mærker som Ergobaby sig i at lave de mest ergonomiske bære seler på marked. Så er ergonomi noget man går meget op i, så er en model som Ergobaby 360 four position en af de bedste.

Bæresele til nyfødt - kan man få det?

Ja det er faktisk muligt at benytte bæreselen til de mindste, men ofte kræver det et ekstra baby indsats, hvilken medfølger i Bundle of Joy modellerne, eller kan købes separat. Nogle modeller som Adapt passer fra starten også til de helt små, da de ofte kræver ekstra støtte til hoved og nakken.
Så skal du købe en bæresele til nyfødt, så sikre dig at det enten er en Adapt, eller en bundle of joy model. Ellers er du nød til at finde en babyindsats som passer til den model.

Baby bæresele - Hvorfor bruge en?

Det at bruge en bære sele til sit barn, er efterhånden blevet utroligt populært. Noget som man ikke ofte så for blot 6-7 år siden. Men danskerne er efterhånden blevet opmærke som på de mange fordelen som er ved at benytte bæreseler, slynger eller strækvikler. En ting er at du kan bære rundt på dit barn, og have dine hænder fri til andre gøremål. En anden ting er at mange undersøgelser har vist, at de forældre der bære rundt på deres børn, hurtigere lærere sit barns små signaler, og knytter hurtigere bånd med barnet.
Børn som ofte ligger i bæreselen, er som regel også mere stille børn. Både fordi de føler sig trygge og sikre i sin bæresele, da de bedste kan se sin mor eller far, mærke deres nærvær og høre hjerteslaget den som bære barnet. En anden grund, er netop det med at man bedre lære at tolk sit barns signaler, og hurtigere reagere på om barnet skal skiftes, er sulten eller hvad der nu måtte være i vejen. Denne samme nærhed vil du ikke opnå med en barnevogn eller klapvogn.

To Top