Højstol

Brug for højstole til børn? Vi har et stort udvalg af forskellige høj stole til børn helt op til 6 års alderen. Du finder de bedste baby højstole i rigtig god kvalitet. En baby højstol gør det nemt for dit barn at spise med ved bordet. Vores ergonomiske højstole sikre at dit barn sidder korrekt, og får den bedst mulige sidde oplevelse ved bordet.
Desc

41 varer

Vis som Grid Liste
per side
 1. Phil & Teds - Poppy Højstol
  Special Price 399,00 kr Normalpris 799,00 kr
  Phil & Teds - Poppy Højstol
 2. Plantoys - Højstol Træ
  Special Price 899,00 kr Normalpris 999,00 kr
  Plantoys - Højstol Træ
 3. Evolve Højstol 31 Fodstøtte
  299,95 kr
  Evolve Højstol 31 Fodstøtte
Desc

41 varer

Vis som Grid Liste
per side

Højstol baby - hvorfor bruge højstole?

Hos Danbaby.dk har vi et stort udvalg af forskellige højstole og skråstole til børn. En god højstole er et must i enhver hjem, når ens barn skal sidde med til spisning ved bordet. Med en kvalitets baby højstole, bliver det nemt for dit barn at sidde med, når resten af familien skal spise. Her er det vigtigt at højstolen er ergonomiske korrekt, ellers kan det belaste dit barn at sidde for længe i den. Jo bedre kvaliteten højstolen er i, jo mere behageligt vil det være for din baby at bruge den, og jo nemmere bliver det at få den lille til at spise med ved bordet.

Det er også vigtigt at man vælger den høj stol som passer ind i designet i jeres hjem. En højstol er som alle andre møbler, noget som gerne må tage sig godt ud i hjemmet. Ens stil er jo ofte meget forskellig, men det vigtigste er altid at dit barn sidder sikkert og trygt i sin babystol.

To Top