Vægpuslebord

Et godt væghængt puslebord kan være en uundværlig, hvis der er småt med plads. Fordelen ved disse modeller, er at et puslebord til væg nemt og hurtigt kan klappes op, og dermed gemmes væk når det ikke skal bruges. Dette er med til at skabe orden i hjemmet, og især praktisk til steder hvor der ikke er meget plads, som f.eks. mindre lejligheder, sommerhuse eller hvis man bare vil have et ryddeligt hjem. Så er det ting du sætter pris på, er et væghængt puslebord ofte ens første valg.
Desc

10 varer

Vis som Grid Liste
per side
Desc

10 varer

Vis som Grid Liste
per side

Puslebord væghængt - en praktisk løsning

Noget af det babyudstyr man som forældre kommer til at bruge mest i barnets første år, er selvfølgelig et puslebord. Her vælger man ofte imellem det traditionelle kommode puslebord, og de nyere vægpusleborde. Flere og flere er efterhånden begyndt at gå mere over til at vælge væg modellen, frem for kommoden. Hovedsageligt fordi et væghængt puslebord nemt kan pakkes væk efter brug, og fylder dermed ikke ret meget i rummet. Et vægpuslebord er derfor en mere praktisk løsning, især for dem som ønsker at spare på pladsen. Selvom det kan klappes op, er der stadig mulighed for opbevaring af tilbehør som bleer, babypudder og hvad du ellers har brug for. En rigtig nytte løsning for de fleste forældre.

væghængt puslebord tilbud

Er du ude efter en god pris på et puslebord til væg? Vi har ofte tilbud på vores pusleborde, både dem til væg og kommode modellerne. I de periode hvor der ikke lige er nogle aktuelle tilbud, har vi stadig nogle af landets laveste priser på vores pusleborde. Hvem vil ikke gerne have et billig puslebord i høj kvalitet til sin baby? Dette kunne f.eks. være det populære ByBo puslebord Whitewash, som er virkeligt godt pusle bord, med høj holdbarhed og i et lækkert design.

Husk også at find den helt perfekte puslepude eller puslehynde til puslebordet. På den måde sikre du at dit barn, får en så behagelige oplevelse som muligt, når den lille skal skiftes.

To Top