Jogger og Løbevogne

Brug for en smart babyjogger / løbevogn til dit barn? Hos Danbaby.dk har vi masser af forskellige løbevogne og baby joggere fra kendte mærker som Trille og Bumbleride.
Desc

13 varer

Vis som Grid Liste
per side
Desc

13 varer

Vis som Grid Liste
per side

Hvorfor bruge en babyjogger?

Flere og flere forældre foretrækker efterhånden en babyjogger frem for en traditionel klapvogn. Nogle pga. det mere smarte design, andre fordi det ofte er nemmere at køre med en baby jogger, og andre fordi de gerne vil ud og løbe med deres baby. Babyjoggere er efterhånden blevet rigtig brugte her i Danmark, og ikke kun hos motionister, som var de første til at tage disse her baby jokkere i brug. Især mange mænd foretrækker at køre deres barn rundt i en babyjogger i stedet for en almindelige klapvogn.

Baby jogger - den moderne klapvogn

Over de senere år har der generelt været et fald i salget af klapvogne, på bekostning af kombivogne og den "nye" Baby jogger. En trend som bare ser ud til at fortsætte. Både når vi ser på den stigende popularitet af kombivogne, men også da flere og flere vælger at benytte en baby jogger frem for en klapvogn.

Løbevogn - motion og børn

Mange vælger også at købe en løbe vogn, fordi de gerne vil få lidt mere motion. Noget som godt kan være lidt svært at finde tid til når man har små børn. Derfor kan det være rigtig praktisk at kunne tage sin barn med på en gå eller løbetur. Ikke alene er det nemt at løbe med en løbevogn, men de fleste børn syntes også det er enormt sjovt.

To Top