Klapvogne

På et tidspunkt bliver dit barn, stor nok til selv at kunne sidde op, og se begynder det at blive besværligt at holde barnet stille i en barnevogn. På det tidspunkt vælger de fleste forældre så at udskifte deres barnevogn med en kombivogn, klapvogn eller baby jogger.
Det giver god mening da en klapvogn er både lettere og mere praktisk at komme rundt med, end en barnevogn. Ofte kan en klapvogn klappes sammen (heraf navnet klapvogn), så den nemt kan tages med i baggagerummet, i bussen eller på toget. Nogle af de mindste som f.eks. en paraplyklapvogn fylder næste ingen ting, og er utrolig nemme at transportere rundt. Du finder her vores udvalg af klapvogne og trækvogne fra kendte mærker som Recaro, Babytrold og Trille.
Desc

12 varer

Vis som Grid Liste
per side
Desc

12 varer

Vis som Grid Liste
per side

Klapvogn eller kombivogn?

Skal man købe en klapvogn eller kombivogn når man står og skal bruge en ny vogn til den lille? Ofte har man allerede en barnevogn når man skal købe en klapvogn, og så vil det ofte ikke give meget mening at købe en kombivogn, med mindre der evt. er en ny lille på vej, eller man lige er blevet forældre igen. Her vil måske give god mening med en kombivogn i stedet for en ny klapvogn. Men i de fleste tilfælde er en traditionel klap vogn det mest rigtige valg.

Klap vogn eller baby jogger?

Skal man købe en barnevogn eller en babyjogger når ens barn er blevet for stor til sin barnevogn? Der er fordele og ulemper ved begge typer, men med mindre man er typen som gerne køre i ujævnt terræn, eller gerne vil løbe med sit barn, så er en traditionel klapvogn ofte det mest rigtige valg. Nogle forældre (især fædre) kan syntes at en babyjogger er mere smart, og vælger derfor en sådan alene ud fra designet, hvilket jo heller ikke er noget galt i.

To Top