Caboo

Caboo Baby slynger og strækvikler er en ny form for vikle/slynge, som er utrolig nem at bruge og meget behagelig at bære dit barn i. Disse ergonomiske baby slynger kommer i en rigtig god kvalitet, og er faktisk nogle af de nemmeste slynger at benytte. Derudover ligger dit barn trygt og godt i dem, og de fleste forældre vil opleve at få et mere stille og roligt barn, efter blot få dage med en Caboo strækvikle eller slynge.
Desc

5 varer

Vis som Grid Liste
per side
Desc

5 varer

Vis som Grid Liste
per side

Caboo strækvikle - den ultimative vikle til din baby

Forskellen på en normal strækvikle og en Caboo vikle, er at du meget hurtigere og nemmere vil kunne tage en Caboo strækvikle på, da den ikke skal vikles på samme måde som en traditionel vikle skal. Den minder lidt mere om en bæresele på det område, hvilket har gjort den til en af de mest populære vikler på marked i dag.

Caboo slynge - når dit barn skal bæres med top komfort

Det ergonomiske design på en Caboo slynge, gør at barnet ligger lidt på samme måde, som da det lå inde i sin mors livmoder. Dette giver en stor trykhed til dit barn, og aflaster samtidig barnets ryg og hofter, så du vil kunne bære dit barn rundt i lang tid, uden at det vil føles hårdt for barnet. Et godt valg til dig som ønsker en nem baby slynge, der samtidig er i en rigtig god kvalitet.

To Top