Handelsbetingelser

Handelsbetingelser Danbaby

 

Bestilling

Der kan kun bestilles varer via Danbaby.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling. Betaling: Hos Danbaby.dk kan du betale med Mastercard, Visakort, Dankort, PayPal, ViaBill og Bankoverføresel mv. - vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager. Danbaby.dk pålægger ingen kortgebyr på dit køb. Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.

Levering & fragt

Alle varer på Danbaby.dk fremsendes med GLS medmindre andet fremgår af tilbuddets detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 13.00. Leveringstiden er 1-3 dage. Hos Danbaby.dk er fragten gratis ved køb af over 299-, vælger du derimod at købe for 299,- eller derunder, betaler du med omdeling 39,- eller uden omdeling 29,- Pakkerne uden omdeling bliver altid sendt til pakkeshops hvor du selv afhenter pakken, du bestemmer selv afhentnings sted. Pakkerne med omdeling bliver sendt til leveringsadressen som du indtaster ved bestilling info.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Hos Danbaby.dk har man altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Altid kontakt os på mail inden du sender retur. Reklamationer skal fremsendes til: Danbaby.dk Knudsgade 63 9700 Brønderslev Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Såfremt Danbaby.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid. Såfremt at reklamationen accepteres, vil Danbaby.dk betale returgebyret, så kunden ikke har omkostninger vedr. reklamationen.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til os enten på mail (Info@Danbaby.dk) eller telefon (91931114) ellers også ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. ​ Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Kontakt os dog altid inden du sender varen retur. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Varer undtaget fortrydelsesretten Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse: Danbaby.dk Knudsgade 63 9700 Brønderslev Mærk forsendelsen med "Retur" Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling. Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med GLS. Henvend dig til dit nærmeste postkontor. Ansvarsbegrænsning og forbehold: Levering finder kun sted i Danmark. Danbaby.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Persondatapolitik (GDPR)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos DANBABY.DK ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@Danbaby.dk.

Tilfredsgaranti

Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på pr mail: Info@Danbaby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
  • Stærk logistikpartner
  • Kvalitets produkter
  • 100% sikker handel