ErgoBaby

Hos Danbaby er vi specialister i ErgoBaby bæreseler

Her finder du alle de mest populære modeller inden for Ergobaby bæreseler og orginalt tilbehør. Ergobaby er kendt for at producere nogle af de bedste og mest ergonomiske bæreseler i verden. Når du køber en ErgoBaby bæresele fra Danbaby, køber du et kvalitets produkt, hvor komforten for både dig og dit barn er helt i top. Alle deres bære seler kommer med bløde polstrede skulderremme, som gør det behageligt og nemt at bære dit barn.

Desc

7 varer

Vis som Grid Liste
per side
 1. ERGOBABY 360 Bæresele Cool Air Carbon/Grey
  Special Price 1.199,95 kr Normalpris 1.299,95 kr
  ERGOBABY 360 Bæresele Cool Air Carbon/Grey
 2. Ergobaby Adapt Bæresele - Grå
  Special Price 834,95 kr Normalpris 1.049,95 kr
  Ergobaby Adapt Bæresele - Grå
 3. ERGOBABY Performance bæresele 3-20 kg. (Charcoal / Black)
  Special Price 849,95 kr Normalpris 899,95 kr
  ERGOBABY Performance bæresele 3-20 kg. (Charcoal / Black)
 4. ERGOBABY Four Position 360 bæresele 3-15 kg. (Black / Camel)
  Special Price 1.069,95 kr Normalpris 1.199,95 kr
  ERGOBABY Four Position 360 bæresele 3-15 kg. (Black / Camel)
 5. ERGOBABY Original Bundle of Joy bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
  Special Price 1.069,95 kr Normalpris 1.199,95 kr
  ERGOBABY Original Bundle of Joy bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
 6. ERGOBABY Original bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
  Special Price 849,95 kr Normalpris 949,95 kr
  ERGOBABY Original bæresele 3-20 kg. (Galaxy Grey)
Desc

7 varer

Vis som Grid Liste
per side

Hvorfor købe en Ergobaby bæresele?

Der er rigtig stor forskel på kvaliteten af bæreseler, og Ergobaby er kendt for at producere nogle af de bedste bæreseler du kan få. Tjekker man de forskellige bedst i test anmeldelser af bæreseler, så er det ofte en Ergobaby som ender med at være den bedste bære sele. Og bestemt ikke uden grund, for hos Ergo baby er der tænkt over komforten hele vejen igennem. De polstrede remme, det gennemførte design som fordeler barnets vægt godt ud og den ergonomiske siddestilling dit barn får, gør at det bliver en behagelige oplevelse for både dig og dit barn. Med en ergonomisk Ergobaby 360 bæresele er du sikker på at dit barn ikke lider nogen overlast ved at ligge i bæreselen, og du risikere ikke omme skuldre eller ryg, som man kan opleve ved nogle typer af bære seler. Skal man have det bedste, så er en ergo sele bestemt ikke et dårligt valg. Især deres 360 serie er en god prisvindende all-round serie til både mænd og kvinder.

Hvornår skal man bruge en Ergobaby babyindsats?

Et spørgsmål som mange stiller er, hvor når er ens barn gammel nok til at bruge en sådan Ergobaby bæresele? Normalt plejer man at sige at ens barn helst ikke må bruge en bære sele før han eller hun, selv kan støtte sit hoved. Køber man en model som Ergo adept, så kommer den med indbygget nakkestøtte, som gør at du faktisk kan bruge den til nyfødte. Til de andre modeller, inklusiv 360 eller Original serien kræver det at du køber en ekstra babyindsats, som giver den ekstra støtte til dit barn. I alle Bundle of Joy versionerne er denne ergobaby 360 indsats med i pakken. Til de andre modeller kan der købes en ekstra babyindsats som gør at du også kan bruge din bæresele til nyfødt. Som med alle andre Ergo Baby modeller er det tale om en bære sele i meget høj kvalitet som er behagelig at bruge for både forældre og baby.

Ergobaby 360 tilbud hos Danbaby

Lige nu har vi gode tilbud på alle Ergobaby 360 bæreseler her hos Danbaby. Både den klassiske Ergo Baby 360 og 360 four position, har vi lige nu rigtig gode tilbud på. Vi har køre løbende med rabat på vores bæreseler, så finder du ikke lige den du er ude efter på tilbud i dag. Så kig tilbage på et senere tidspunkt, så er der en god chance for at finde den billigt der. Vi vil være billigst med Ergobaby seler, så du finder altid billige bæreseler, og gode tilbud her på vores webshop.

To Top